Galant Facelift : Hiumatic Goes To Campus

Yesterday, I brought back my hiumatic for another photo session. This time, I visited my old campus to capture the recent changes on the car. After 3.5 years of riding galant, he deserved a facelift. Some minor changes actually or you could call it dress up because I didn’t replace the headlight, taillight, front bumper or rear bumper. I thought you might want to see how it looked like.

It’d been ages since I left this campus for the first time. The same year as the first time galant was launched in Indonesia. So I thought I could also share some photos of new buildings and  sceneries from and inside campus, together with my hiumatic. Young spirit of teenage and fresh look of my galant. I hoped you would love it like I did.

About hiumatic

I'm just driver of my galant matic in Jakarta, INDONESIA. I just want to share my experience about the car and how to survive the traffic
This entry was posted in Tips & Tricks. Bookmark the permalink.

16 Responses to Galant Facelift : Hiumatic Goes To Campus

  1. David says:

    logo v6 diatas lampu fender beli dimana bro? brapaan yah?

  2. ansiskyline says:

    catnya bening mengkilat.. top markotob

  3. Adichita says:

    Waaaah, keren hiu nya. Kantornya di tebet ya om ? Sering liat yang persis kaya gini di belakang gang rumah ane

    • hiumatic says:

      hehehe..jadi malu. jarang dicuci sekarang…mobil tua nih. rumahnya yg mana nih om adi?

      • Adichita says:

        aduh saya masi mahasiswa jangan dipanggil om nih om. rumah saya di gang 2e yang di belakangnya kantor om hihihi.mobil idaman dari dulu nih pengen banget punya

      • hiumatic says:

        Main2 dong ke kantor. Cocok nih buat mahasiswa, harga terjangkau dan bisa minum premium..

      • Adichita says:

        Waah pengen sih om cuma belom punya duit ga enak minta sama ortu dan pengen manual. Ntar aja kalo udah punya duit sendiri baru beli hehehe mau ganti mazda 6 nih om ?

  4. Bagus says:

    Gan, pernah service matic nya ngga ? Kalo pernah, dimana yg murah tapi oke ya ?

  5. Mukti says:

    gan, nama warnanya tipe apa ya? pake cat merk apa/
    keren banget warnanya gan…

    trus grillnya kok beda ya? logo 3 berliannya gede
    keren tuh? itu modifan? atau apa?

    Thanks

    • hiumatic says:

      Warnanya red metallic, niru punya Lancer EX. Kl merk cat, silahkan konfirmasi langsung ke Haris pemilik Brilliant Body Repair. Saya gak hapal dan gak begitu memperhatikan.. No contact dicari pake google aja ya gan. Kl grill sih dapat bekas buangan rekan sesama pelanggan di GT Auto. Tinggal tambahin emblem aja biar mirip grill mobil Mitsu skrg. Biar jelas, mampir aja ke posting sebelumnya, New Custom Grill

  6. yos says:

    Foglamp nya beli dimana gan? Yg ori masih ada ga, klo masih biar ane bayarin hehe

    • hiumatic says:

      Dapat dari modifikasi.com kebetulan ada yg jual. Yg ori disimpan siapa tau nanti bosan. Kalo mau cari yg ori, banyak yang jual kok copotannya..dicoba cari aja dulu.

  7. Alexander says:

    Nice grill?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s